VÍCE JAK 20 LET ZKUŠENOSTÍ

Profesionální hudební produkci se věnuji od roku 1996. Původně jsem vystupoval na diskotékách a v clubech  v ČR, Polsku a na Slovensku.

Od roku 2013 se věnuji pouze hraní na soukromých akcí, a to především na svatbách a firemních večírcích.

Jako DJ jsem začal veřejně vystupovat již v mých 15 letech! V mých 18 letech přišla první pozvání do předních podniků po celé ČR, na Slovensku a Polsku a přibyla první úzká spolupráce s rádiem Helax.
Vedle toho, rovněž velice  přínosnou školou již od začátku byly početné produkce a moderování na soukromých akcích typu svatby, narozeninové oslavy, plesy apod.

Vlastně mne nikdy nebavilo jen pouštět "oblíbené písničky" ale hledal jsem a souběžně se učil další věci, které k dobrému večírku nezvratně patří. Vkusné, vtipné a pohotové moderování, tvorba zajímavých a originálních vstupů, zapojení humoru a zábavných rekvizit, a hlavně schopnost s úspěchem se diametrálně přizpůsobit  přáním a požadavkům klientů nebo hostů.

Popravdě spousta produkcí většiny konkurence, které jsem byl jako host přítomen, mi připadaly většinou "tradičně-fádní" a tomu se snažím vždy vyvarovat.

Aby se to člověku povedlo, je potřeba mnoha různorodých zkušeností, nutná dávka charisma a dar správně procítit a pochopit situaci. Zajisté část toho se dá praxí naučit ale podle mne tu podstatnou část musíte mít již od narození v sobě. A buďto to tak je, anebo není.

Snad každoročně více jak 80 akcí (většinou svateb) je důkazem toho, že výše zmíněné kritéria splňuji. Což by samo osobě bylo pro mně velmi nudné - ještě, že je vždy na čem pracovat a možné laťku stále posouvat směrem nahoru! Kdo mě zná, ví, že v tomto směru jsem perfekcionista a proto stále vidím další a další věci, které chci zlepšit nebo nově do mých vystoupení zařadit.

V posledních letech si vybírám hlavně nabídky na soukromé akce, zejména svatby, firemní večírky,  v zimním období pak i plesy.

Nabízím atraktivní hudební produkci s hitparádovými šlágry let 70., 80., 90-tých, hudbou milénia a zároveň spoustou nejnovějších hitů. Stylově od disco, rock&roll', oldies, blues, country, soul, rock, soft jazz, folk, lidovky a další. To vše od zahraničních umělců nebo českých, slovenských anebo polských. Dle Vašeho přání je pak možno přichystat zaměření na další konkrétní zemi (ze zkušeností - Brazílie, Itálie, Anglie atd.)

Během celého večera nabízím své vystupování rovněž jako moderátor, animátor zábavy pro děti i dospělé, a další nekonvenční  obohacující prvky. Tyto a další organizační věci dle vašich požadavků a přání rád s Vámi proberu na osobní schůzce. 

64bf0fe3948d48d3901d749b13c5decf

about 2

inRoxy2

omne 3

Roman o mne 2